Επαναδιαμορφώνεται η πλατεία στις Αδάμες Κηφισιάς, που σήμερα έχει ως επίκεντρο μια παιδική χαρά. Ο Δήμος εξασφάλισε ικανή χρηματοδότηση ώστε να την μετατρέψει σε ένα ελκυστικό πάρκο αναψυχής και ξεκούρασης.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά σε δημοπράτηση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας περιοχής Αδαμών» Δ.Ε. Κηφισιάς, με μελέτες που εκπονήθηκαν  από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, συνολικού  προϋπολογισμού  565.000€. εκ  των οποίων το ποσό των 290.000€  έχει ήδη εγκριθεί- χρηματοδοτηθεί  από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Εργασίες για τη διαμόρφωση της πλατείας Αδαμών έχουν ξεκινήσει ακόμα και πριν την αγορά οικοπέδων για τη δημιουργία της, το 2021 από τον Δήμο Κηφισιάς. Στην υπό διαμόρφωση πλατεία έχει δημιουργηθεί παιδική χαρά και έχουν τοποθετηθεί καθιστικοί χώροι ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, όπου αναπτύσσεται συνεχώς- για ένα χώρο αναψυχής.

Στη μελέτη του έργου προβλέπονται παρεμβάσεις στην παιδική χαρά, κατασκευή υδάτινου στοιχείου, πλακόστρωση της πλατείας, δημιουργία πέργκολας (εξαγωγικού σχήματος) και καθιστικών χώρων, φύτευση, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.α.

Η σημερινή μορφή της πλατείας