Ξαφνικά αρπάζει το στυλό που είναι πάνω σε αυτό και γυρνάει απότομα προς τον αστυνομικό για να του το καρφώσει και να επιχειρήσει να δραπετεύσει.

Τα φοβερά αντανακλαστικά που έδειξε, έσωσαν έναν αστυνομικό στο Οχάιο από σοβαρό τραυματισμό που επιχείρησε να του προκαλέσει ένας κρατούμενος που είχε στόχο να δραπετεύσει.

Το… κουβάρι του συγκεκριμένου περιστατικού είχε αρχίσει να ξετυλίγεται λίγες ώρες νωρίτερα, όταν οι αρχές είχαν εντοπίσει τον Reid Duran να παριστάνει τον γονέα σε μία σχολική εκδήλωση, προκειμένου να απαγάγει ένα κοριτσάκι 5 ετών.

  • Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν αστυνομικούς μέσα στο Α.Τ Πάρου

Όταν τον πλησίασαν, εκείνος δέχθηκε να τους ακολουθήσει στο τμήμα για εξέταση και για αυτό, δεν του είχαν περάσει χειροπέδες. Στο δωμάτιο όμως που βρισκόταν μαζί με έναν αστυνομικό, άλλαξε εντελώς συμπεριφορά…

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ενώ φαίνεται να στριφογυρίζει στην καρέκλα, κοιτάζοντας το τραπέζι που είναι μπροστά του, ξαφνικά αρπάζει το στυλό που είναι πάνω σε αυτό και γυρνάει απότομα προς τον αστυνομικό για να του το καρφώσει και να επιχειρήσει να δραπετεύσει.