Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από λίγες μέρες, ο πρώην σύζυγος της, Κέβιν Φέντερλαϊν, παραχώρησε μία συνέντευξη μετά από 10 χρόνια απουσίας από τα μίντια.

  • Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οργισμένη απάντησή της για τη σχέση με τα παιδιά της

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, ο πρώην σύζυγος της επιτυχημένης τραγουδίστριας μίλησε για την καθημερινότητα του αλλά και για τη σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα δύο παιδιά τους. Ο Κέβιν Φέντερλαϊν αποκάλυψε πως οι δύο γιοί τους δεν έχουν δει την μητέρα τους εδώ και αρκετούς μήνες.

Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία διαφορετικά βίντεο, στα οποία η επιτυχημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια τσακώνεται άσχημα με τους δύο γιους της. Στη λεζάντα, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που τα δημοσίευσε, έγραψε:
«Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο. Τα αγόρια τράβηξαν αυτά τα βίντεο όταν ήταν 11 και 12. Και δεν είναι καν τα χειρότερα. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτεροι από αυτό».

Δείτε το βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, η Μπρίτνεϊ φαίνεται πως έχει τσακωθεί με τα αγόρια πριν κοιμηθούν. Στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει:

«Αυτό είναι το σπίτι μου, αν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου γιατί είναι χοντροκομμένο, και το μόνο που μου λες είναι »είναι μια χαρά, είναι μια χαρά» ΟΧΙ δεν είναι καλά. Καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε, είμαστε ξεκάθαροι; Και όταν ο Ρόμπιν τηλεφωνεί… ακόμα και ο Ρόμπιν είναι ένα τρελό παιδί.»

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον Ρόμπιν  αναφέρεται. Το βίντεο τελειώνει με μια εξοργισμένη Μπρίτνεϊ να λέει: «Όλοι πρέπει να αρχίσετε να με αντιμετωπίζετε σαν μια γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε ευγενικοί μαζί μου. Καταλαβαίνετε;».

Το δεύτερο και τρίτο βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με αυτοκίνητο. Πρόκειται για μια διαφωνία με τον Σον Πρέστον, τον 16χρονο γιο τους, που δεν φοράει τα παπούτσια του ή εκθέτει τα πόδια του δημόσια. Μπορείτε να ακούσετε τα αγόρια – σαφώς στην ίδια…