Μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την πατρότητα, την περιπέτεια υγείας που πέρασε ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό με την Μελίνα Μερκούρη όταν έπαιζαν αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο.

«Όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας δεν αγχώθηκα, αλλά γέμισα χαρά, γιατί αυτό μου έδωσε κίνητρο και κουράγιο να είμαι καλά και να μπορέσω να μεγαλώσω το παιδί μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

  • Διαβάστε επίσης: Βασίλης Χαλακατεβάκης – «Σε ένα γύρισμα στο Καφέ της Χαράς με πήραν και μου είπαν πως ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή»

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Έχω αφήσει πίσω την περιπέτεια που πέρασα με τον καρκίνο. Το έχω ψιλοξεχάσει, θα το θυμηθώ μονό όταν χρειαστεί να κάνω κάποιες εξετάσεις. Η Δέσποινα ήταν δίπλα μου και ήταν σαν να μην πέρασα τίποτα. Αυτό ήταν ένα «όπλο» για εμένα στο να είμαι καλά».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που προκάλεσε… κυκλοφοριακό χάος: «Βγήκα από το αυτοκίνητο για να χαιρετήσω ένα συνάδελφο και άκουσα ένα «γεια σου ρε Χαλακατεβάκη!» και τέσσερα αυτοκίνητα να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο».

Επίσης, δήλωσε πως όσες σειρές και να γίνουν, πάλι θα υπάρχει το πρόβλημα ότι πολλοί ηθοποιοί δεν θα έχουν δουλειά.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε και ένα περιστατικό με την Μελίνα Μερκούρη, όταν έπαιζαν στην Επίδαυρο: «Όταν ήμουν στη δραματική σχολή και παίζαμε «Αγαμέμνονα», «Χοηφόροι», «Ευμενίδες», η Μελίνα Μερκούρη έπαιζε την Κλυταιμνήστρα. Βρισκόμασταν στο θέατρο Επιδαύρου και είχε πάρα πολύ κόσμο, 5.000 άνθρωποι ήταν όρθιοι. Μου είπε τότε η Μελίνα Μερκούρη: «αγόρι μου έχουμε πολύ κόσμο;». Της απάντησα ότι έχει κόσμο μέχρι τα βραχάκια και μου λέει “πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;”».

Αυτή την περίοδο ο Βασίλης Χαλακατεβάκης έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Δείτε τη συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο

TAGS: megaMEGA ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ