Εφτασε η στιγμή για τις πολυπόθητες διακοπές σου και αυτό που σε προβληματίζει είναι τι θα κάνεις με τη γάτα σου, αφού πρέπει να την αφήσεις μόνη στο σπίτι.

Οι γάτες είναι μοναχικά ζώα και γνωστές για την ανεξαρτησία τους. Για τον λόγο αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείς να τις αφήσεις μόνες στο σπίτι για μερικές μέρες αρκεί φυσικά να τις έχεις εξασφαλίσει νερό, τροφή και ένα δεύτερο δοχείο με άμμο για τις μέρες που θα απουσιάζεις, αλλά και παιχνίδια για να απασχολείται.

Πριν λοιπόν κλειδώσεις την πόρτα πίσω σου για τις ολιγοήμερες διακοπές σου αφήνοντας πίσω τη γάτα σου φρόντισε να είναι ασφαλής και ευτυχισμένη. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μπες στο SHOPFLIX.GR και θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι τα οποία θα φτάσουν έγκαιρα  στην πόρτα σου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, με εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%. 

Θα χαρείς δε να μάθεις ότι από αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας του με το Viva Wallet, το SHOPFLIX.gr σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα τις συναλλαγές σου, πληρώνοντας όχι μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και αντικαταβολής, αλλά και μέσα από τα Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις τη γάτα σου ασφαλής και απασχολημένη όσο θα λείπεις

1.Εφόσον η απόφασή του είναι οριστική ότι δεν θα ταξιδέψετε παρέα φρόντισε για τη διατροφή της. Θα ήταν καλό αν έχεις κάποιον συγγενή σου ή άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου να περνάει κάθε δύο μέρες για να ανανεώνει τη τροφή της. Βεβαιώσου μάλιστα ότι έχεις πάρει αρκετές ποσότητες.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε τροφές για όλες τις ηλικίες και για μια σειρά από εξειδικευμένες ανάγκες υγείας, σε διάφορα μεγέθη. Σε περίπτωση που επιθυμείς να αποφύγεις το άνοιγμα μιας συσκευασίας, τα φακελάκια τροφής ίσως είναι η καλύτερη λύση. Μη ξεχνάς εκτός από την τροφή της να της αφήσεις και λιχουδιές.

Βρες την κατάλληλη τροφή για τη γάτα σου

2. Και αφού θα της έχεις εξασφαλισμένη την…