Για ποιο θέμα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καταλόγισε άγνοια στον Αλέξη Τσίπρα

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες ερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Επίσης αναφέρθηκε ξανά στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ για την ΔΕΗ, του καταλόγισε άγνοια.

  • Διαβάστε επίσης: Νάσος Ηλιόπουλος: «Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, οι πολίτες είναι απροστάτευτοι στη ΔΕΗ και τα καρτέλ ενέργειας»

Για την επόμενη ημέρα της κάλπης

«Η Νέα Δημοκρατία θα απευθυνθεί στην ελληνική κοινωνία αναζητώντας την ανανέωση της ισχυρής εντολής για την εμπέδωση της σταθερότητας, τα υπόλοιπα θα τα διαμορφώσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός. Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει τον σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης για μία αυτοδύναμη Ελλάδα, επιδιώκουμε ισχυρή εντολή στην πρώτη κάλπη, ώστε να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση στην δεύτερη κάλπη αφού ξεπεράσουμε το σκόπελο της απλής αναλογικής. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην ανάγκη σχηματισμού ισχυρών κυβερνήσεων», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα αφήσει την χώρα ακυβέρνητη.

Ερωτηθείς, δε, για την πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεμαχία, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε: «όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα ανταποκριθούμε θετικά και σε αυτήν την πρόσκληση, μέχρι τότε ο κ. Τσίπρας έχει αρκετούς μήνες στην διάθεση του για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα».

  • Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πάρα πολύ το θέμα του Predator – Τι απάντησε στα μετεκλογικά σενάρια

Περί αστυνομικής βίας

Σε ερώτηση σχετικά με αναφορές περί αστυνομικής βίας σε συναυλία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι κάθε καταγγελία εξετάζεται πολύ προσεκτικά δηλώνοντας ότι μία ομάδα ατόμων θεώρησε σωστό να φύγει από τον χώρο της συναυλίας και να μπει στον χώρο της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ και τονίζοντας ότι είναι προτιμότερο να υπάρχει βιβλιοθήκη παρά ένα στέκι κατάληψης.

Για Τουρκία

Σε ερώτηση για τις νέες τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Οικονόμου επέμεινε πως η κυβέρνηση τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, με αποφασιστικότητα και ανυποχώρητα. Τόνισε, δε, ότι η διεθνής…