Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Ακόμα και οι τηλεοπτικές εκπομπές «επέστρεψαν» στην κανονικότητα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, εσείς θα είστε ακόμα σε mood διακοπών;

Δεν ήρθε η ώρα σιγά – σιγά να προσγειωθείτε και μαζί με εσάς να επιστρέψει στην κανονικότητά της η σεξουαλική σας ζωή;

  • Διαβάστε επίσης: Τεμπελοκόριτσο: Η στάση στο σεξ που… αφιερώνουμε στις κουρασμένες γυναίκες

Και εντάξει, επειδή η επιστροφή δεν είναι πάντα εύκολη, σήμερα θα σας μιλήσουμε για μια πολύ απλή στάση, η οποία όμως θα σας δώσει την μέγιστη απόλαυση. Και ναι, αναφερόμαστε και στους δυο συντρόφους!

Σας λέει κάτι η στάση «γλυκό του κουταλιού»; Θα σας πει τώρα…

Ιδού…

Η στάση «γλυκό του κουταλιού» δεν είναι δύσκολη να εφαρμοστεί. Καταρχάς, για να μην πείτε ότι σας κοροϊδεύουμε, ναι είναι η κλασική στάση «κουτάλι» με μια… γλυκιά παραλλαγή. Εξού και η ονομασία «γλυκό του κουταλιού».

Λέγαμε ότι η εν λόγω στάση θεωρείται από τις ευκολότερες στάσεις, ενώ είναι ιδανική όταν δεν έχετε όρεξη για πολλά πολλά.

Η γυναίκα ξαπλώνει στο ένα στο πλευρό και ο άντρας παίρνει θέση παράλληλα με το σώμα του από πίσω, έχοντας το στήθος του αρκετά κοντά στην πλάτη της.

Πώς θα κάνετε το «κουτάλι»… «γλυκό του κουταλιού»

Κι εδώ έγκειται η διαφορά της εν λόγω στάσης. Καθώς η γυναίκα είναι ξαπλωμένη έχει αρκετές επιλογές για να κάνει τη διείσδυση ακόμα καλύτερη (βαθύτερη και απολαυστικότερη) με τρείς βασικούς τρόπους:

  1. Μπορεί να κρατήσει τα πόδια της σχεδόν ενωμένα και ελαφρώς λυγισμένα ώστε να προτάξει τα οπίσθιά της προς τον σύντροφο της.
  2. Επίσης, μπορεί να κρατήσεις το ένα σου πόδι ίσιο και το άλλο λυγισμένο με την πατούσα σου να ακουμπάει στην γάμπα του «ξαπλωμένου» ποδιού.
  3. Τέλος, ο άντρας μπορεί να κρατάει το ένα πόδι του ψηλά.

Πώς θα την τελειοποιήσετε;

Η στάση αυτή ευνοεί τα φιλιά, καθώς και τα χάδια από τον άντρα σε όλο το κορμί της γυναίκας.

Η επιδερμίδα, τα μαλλιά και όλα τα μέρη του γυναικείου σώματος σου είναι στη διάθεση του άντρα για να τα αγγίξει, να τα χαϊδέψει και γιατί όχι να τα μυρίσει!

TAGS: σεξ