Ήταν ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου όταν ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, στο κέντρο της Αθήνας.

Η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και βύθισε στο πένθος οικογένεια, φίλους και τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου.

  • Διαβάστε επίσης: «Στην αρχή ήμουν θυμωμένη γιατί έφταιγε» – Η Διονυσία Γεωργιάδου μιλάει πρώτη φορά για τον Πάνο Νάτση

«Δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα»

Η μουσικός, εφτά μήνες μετά, «άνοιξε» την καρδιά της στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, που θα φέρει ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω».

Για την «επόμενη μέρα», δήλωσε πως «ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα».

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», αποκάλυψε στο τέλος σχετικά με τον σύντροφό της και τόνισε ότι θέλει να τον θυμάται για πάντα.

TAGS: megaMEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑMEGA ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ