Τα κλιμάκια της ΝΔ επισκέφθηκαν την Α’ Θεσσαλονίκης και τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας Κοζάνης, και Ξάνθης

Σειρά επισκέψεων σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησαν κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής υπουργούς, και αποτελούμενα απο βουλευτές κυβερνητικά και κομματικά στελέχη στο πλαίσιο των επισκέψεων του κόμματος ενόψει της 86ης ΔΕΘ. Συγκεκριμένα τα κλιμάκια της ΝΔ επισκέφθηκαν την Α Θεσσαλονίκης και τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας Κοζάνης, και Ξάνθης.

Σε δήμους της Α’ Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, επισκέφθηκε δήμους της Α΄ Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον γενικό γραμματέα Συντονισμού κ. Θανάση Κοντογεώργη και τη γενική γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παυλίνα Καρασιώτου.

  • Διαβάστε επίσης Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Έβρου – Παρών ο Δ. Αβραμόπουλος

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Συντονισμού, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις σε Δήμους όπου και συναντήθηκε, στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τον δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, στο Δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου με τον δήμαρχο κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, στο Δημαρχείο Παύλου Μελά με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη και στο Δημαρχείο Καλαμαριάς με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη, ενώ συμμετείχε και σε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών οργανώσεων του κόμματος που προκάλεσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Θοδωρής Μητράκας.

«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του σχεδιασμού της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και το αποδεικνύουμε με πράξεις και έργα» επεσήμανε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε: «Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Σε ένα σταυροδρόμι που βλέπετε ότι τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. Αυτά που θεωρούσαμε ως δεδομένα και κεκτημένα, αλλάζουν. Δείτε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο, δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη. Είμαστε λοιπόν πολύ τυχεροί, που έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία καταρχήν έχει βάλει τα εθνικά ζητήματα στην πρώτη γραμμή. Δεν είμαστε ούτε Βέλγιο, ούτε Ελβετία». Παράλληλα σημείωσε ότι «και τα έργα υποδομής «κουμπώνουν» με τα εθνικά θέματα, αναφερόμενος και στην…