Ο Ερμής βρίσκεται από τις 4 Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου.

Ο Ερμής αφορά περισσότερο στις νοητικές μας λειτουργίες, στον προφορικό και γραπτό λόγο, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που ανακαλύπτουμε ή έρχονται σε μας, καθώς και στο πώς τις επικοινωνούμε και τις μοιραζόμαστε με άλλους.

Στην πορεία του στην Παρθένο, όπως σημειώνεται στο asibiliou.gr, θα σχηματίσει θετικές όψεις τριγώνου με τον Ουρανό (16/08/2022) και τον Πλούτωνα (22/08/2022) και μία πιο απαιτητική που θέλει όμως προσοχή, μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις (21/08/2022).

  • Διαβάστε επίσης: Προσωπικότητα που ακτινοβολεί: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που ξεχωρίζουν στο πλήθος

Aναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον Ερμή στη νέα του θέση στην Παρθένο, αν βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά, οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Επιπρόσθετα, το ίδιο ισχύει αν κάνετε τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας που σχετίζονται με την υγεία σας πιο σταθερές και δώσετε μεγαλύτερη βάση στο τι προσφέρει η διατροφή και η άσκηση στη φυσική σας κατάσταση. Η επιρροή του είναι θετική για πνευματική εργασία, για να προσέχετε περισσότερο τις λεπτομέρειες που συνήθως αγνοείτε αλλά και για να ενδιαφερθείτε να ενισχύσετε τη δουλειά σας με εργαλεία νέας τεχνολογίας. Ακόμη σημαίνει μια περίοδο που μπορείτε να βρείτε λύσεις με συνεργάτες και να συζητήσετε πάνω στα προβλήματα που σας απασχολούν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η αυστηρή κριτική που μπορεί να ασκείτε στους άλλους χωρίς μάλιστα να το αντιλαμβάνεστε. Προσπαθήστε ακόμη να αποβάλλετε το άγχος που μπορεί να είναι πιο έκδηλο αυτή την περίοδο. Αποφάσεις που θα λάβετε μετά τις 21/8 ίσως χρειαστεί να τις ξαναδείτε τον Οκτώβριο ή να τις διορθώσετε εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στην Παρθένο από τις 23/9 μέχρι τις 2/10.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στη φιλική σας Παρθένο θα είναι η καλύτερη σας περίοδος σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία με τους άλλους, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Μέσα σε ένα πλαίσιο αρκετά απαιτητικών όψεων, ο Ερμής θα είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας σας και θα βοηθά να έχετε πιο ορθή…