Τον περασμένο Μάρτιο μέσα σε ένα σκηνικό με τεχνιτή καταιγίδα τα μοντέλα του οίκου προσπαθούσαν να στηριχτούν στα ψηλοτάκουνά τους κρατώντας στο χέρι τους όχι κάποιες στιλάτες τσάντες αλλά περίεργες σακούλες σκουπιδιών. Οι σακούλες δεν είχαν σκουπίδια όμως αλλά αποτελούσαν μια νέα στυλιστική πρόταση.

Το σόου του Balenciaga προκάλεσε το αναμενόμενο buzz, ενώ mega-celebs με πρωτοπόρα την Kim Kardashian έδειξαν την στήριξή τους στον σχεδιαστή ενισχύοντας το virality της νέας του συλλογής.

Διαβάστε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με… βρεγμένο μπλουζάκι και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία

Η απίστευτη αξία της τσάντας

Λίγους μήνες μετά το αμφιλεγόμενο item κάνει την εμφάνισή του στις μπουτίκ και η τιμή του; Απίστευτο το ποσό, αφού αγγίζει τα 1790 δολάρια!

Ο Gvasalia όταν ρωτήθηκε γι’ αυτή την  «προκλητική» πρόταση μόδας απάντησε ξεκάθαρα και ίσως λίγο ειρωνικά και προκλητικά:

«Δεν θα έχανα την ευκαιρία να δημιουργήσω την πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο, γιατί σε ποιόν δεν αρέσει ένα σκάνδαλο στη μόδα;».

Η «The Trash Pouch» κυκλοφορεί σε τρια χρώματα, μαύρο, μπλε και άσπρο και φυσικά είναι εμπνευσμένη από τις σακούλες σκουπιδιών.

Το θέμα είναι πόσο fashion victim είσαι για να την αποκτήσεις και αν διέθετες ένα τόσο μεγάλο ποσό για μια «σακούλα σκουπιδιών» πολυτελείας!

TAGS: KIM KARDASHIANμοντέλασχεδιαστής