Υπήρξε κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πραγματική ζωή, άλλωστε.

Η Roquebrune, η οποία παντρεύτηκε τον εκλιπόντα ηθοποιό το 1975, εμφανίστηκε σε ένα λαμπερό γιοτ μαζί με την εγγονή της Saskia σε μία οικογενειακή χαλαρή στιγμή.

Το δίδυμο πόζαρε για κάποιες λήψεις καθώς απολάμβανε τον ήλιο κατά τη διάρκεια της πολυτελούς απόδρασης στις Μπαχάμες, όπου η Μαροκινή-Γαλλίδα ζωγράφος έζησε με τον ηθοποιό του «James Bond» μέχρι το θάνατό του το 2020.

Τα γλυκά στιγμιότυπα, που μοιράστηκαν με τους 21.000 followers της Saskia στο Instagram, έδειχναν το δίδυμο να χαμογελάει, καθώς η Roquebrune αγκάλιαζε την εγγονή της.

  • Διαβάστε ακόμα: Στο σφυρί κοστούμι του Σον Κόνερι ως Τζειμς Μποντ και στολή του Βαλ Κίλμερ από το Batman

Και ενώ η στιγμή αυτή ζέστανε τις καρδιές πολλών θαυμαστών, είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι ήταν κολλημένοι με τη σωματική διάπλαση της Roquebrune που αψηφά την ηλικία της.

«Τι σώμα για 93 ετών. Πάμε!», έγραψε ένας σοκαρισμένος θαυμαστής, πριν ένας άλλος προσθέσει: «Φαίνεται καταπληκτική!».

Ένας τρίτος έγραψε: «Μόλις έσπασε το διαδίκτυο αυτή τη στιγμή!», ενώ ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι για 90 και πλέον είναι πολύ ωραία, πρέπει να ήταν μια ομορφιά στην εποχή της, όπως η εγγονή».

Photo: Wikipedia Commons

Η Roquebrune ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Το κυνήγι του κόκκινου Οκτώβρη, Σον Κόνερι, πέντε χρόνια μετά την απίθανη συνάντηση του ζευγαριού σε ένα τουρνουά γκολφ στο Μαρόκο.

Ο γάμος τους ήταν ο τρίτος της Roquebrune, ενώ ο δεύτερος του Κόνερι. Προηγουμένως ήταν παντρεμένος με την αυστραλιανή ηθοποιό Diane Cilento από το 1962 έως το 1973- ωστόσο, το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει όταν ο Κόνερι ξεκίνησε το ειδύλλιο με τη Roquebrune.

TAGS: σον κόνερισύζυγος