Μπορεί να έπαιξε ελάχιστα, όμως ο ρόλος του έχει μείνει αξέχαστος. Ο λόγος για τον Δρ. Βουλίδη, τον πλαστικό χειρουργό, από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», τον οποίο υποδύθηκε ο Κώστας Μπάσης.

H σειρά έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Προβλήθηκε από τον Οκτώβριο του 1998 μέχρι τον Ιούνιο του 2000 και είναι μία από τις ελάχιστες που παίζεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη και κάθε φορά σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένα από τα επεισόδια που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας είναι αυτό «Της μεταμορφώσεως», στο οποίο η Ελένη, η Πέγκυ και η Ματίνα κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στον Δρ. Βουλίδη και γίνονται αγνώριστες.

  • Διαβάστε επίσης: Θυμάστε το «Χρυσάνθεμο» του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα – Δείτε πως είναι σήμερα

Ποιος είναι ο γιατρός;

Ο κατά κόσμον Κώστας Μπάσης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1947. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και έχει συνεργαστεί με το Αμφι-θέατρο του Σ. Ευαγγελάτου, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το Κ.Θ.Β.Ε., τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, Καλαμάτας, Κρήτης, Ρόδου, με τον θίασο της Ξ. Καλογεροπούλου κ.ά.

Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, στις «Τρεις χάριτες», στο «Εμείς κι εμείς», στο «Με 2 Μαμάδες».

Επίσης, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Ερωτόκριτος», «Το έκτο πάτωμα», «Εκκλησιάζουσες», «Οιδίπους Τύραννος», «Ο Επιθεωρητής».

Ο ηθοποιός διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο και αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Σίγουρα ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω του. Η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή του όμως είναι το χρώμα των μαλλιών του που στα 74 χρόνια έχει αρχίζει να γκριζάρει.

Τέλος, έχει ξυρίσει το μούσι και το μουστάκι που είχε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τα μαλλιά του είναι πιο κοντά.

Δείτε τις φωτογραφίες του

TAGS: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑΚωνσταντίνου και Ελένης