Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι θεατές και ο θίασος της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που λίγα χιλιόμετρα μακριά τραγουδούσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η συναυλία και η παράσταση με έναν εκ των πρωταγωνιστών, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη… έγιναν ένα!

  • Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συναυλία του στην Πάτρα – Διέκοψε και ξέσπασε σε κλάματα

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στις 6 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 η ώρα, στη Θεσσαλονίκη και φυσικά προκάλεσε την οργή των θεατών της παράστασης αλλά και του θιάσου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η παράσταση βρισκόταν στην κορύφωσή της, η μουσική από τη συναυλία, 3 χλμ μακριά από το θέατρο, κάλυπτε τα λόγια των ηθοποιών, γεγονός που δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει, φανερά εκνευρισμένος, ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…», δήλωσε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως δεν έχει βιώσει ξανά τέτοιο  περιστατικό και σημείωσε πως ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη «και ήταν σα να είναι φιλοξενούμενοί μας. Όταν παίζεις στον τόπο σου έχεις μία ευθύνη παραπάνω και νιώθεις και άσχημα».

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός δεν κατηγόρησε ούτε τον Στέλιο Ρόκκο, ούτε τους υπεύθυνους της συναυλίας τους, παρά μόνο τις αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

TAGS: ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ