Έγινε πρωταγωνιστής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-20 στην Κολομβία – δυστυχώς, όχι γιατί πήρε μετάλλιο.

Ο λόγος για τον Ιταλό αθλητή, Αλμπέρτο Νονίνο, που από πρώτος στην κούρσα έμεινε τελευταίος αναγκαστικά, λόγω ενός πρωτότυπου… «ατυχήματος».

Διαβάστε επίσης: Χαμός με την τελευταία επιθυμία 99χρονης – Ήθελε να τοποθετήσουν… γλυπτό πέους στον τάφο της

Το… μέγεθος δεν έφερε επιτυχία

Ο 18χρονος  δρομέας συμμετείχε στην κούρσα των 400 μέτρων.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι θεατές παρατήρησαν ότι ο νεαρός κρατούσε… κάτι στο χέρι του, αλλά ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Σάντσες ντε Κάστρο, αποκάλυψε ότι είχε βγει εκτός σορτς το… μόριό του.

Ο άτυχος Νονίνο έκοψε ταχύτητα για να «τακτοποιήσει» το θέμα και έτσι έμεινε τελευταίος, αν και στο ξεκίνημα βρισκόταν στις θέσεις 1-2.

«Ίσως δεν εξήγησα καλά. Το μόριό του ξέφυγε από το πλάι του σορτς και έπρεπε να το κρατήσει, γιατί δεν του επέτρεπε να τρέξει σωστά», επέμεινε ο δημοσιογράφος.

Το καταλάβαμε! Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο αθλητής δεν φόρεσε το σωστό αθλητικό σορτσάκι ή αν απλά είναι τόσο «προικισμένος» που έπαθε ό,τι έπαθε.

Νονίνο: «Τώρα προσπαθώ να γελάσω, αλλά…»

Όσο για τον Νονίνο, το πάθημα του οποίου έγινε viral, μετά το περιστατικό έγραψε στο Instagram:

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά. Γνωρίζω ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites.

»Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου, που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη, λίγες ώρες αργότερα».

TAGS: αθλητήςκολομβίαστίβος