Η Μάρα Ζαχαρέα εδώ και πολλά χρόνια δεν εγκαταλείπει το νησί της, την Πάρο, όπου διατηρεί και το οικογενειακό εξοχικό.

Πριν λίγες μέρες είχε και μία τυχαία συνάντηση με τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου. Και η φωτογραφία που έβγαλαν μαζί είχε και ένα τρυφερό μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πώς διατηρεί το υπέροχο κορμί της

Με τις καλύτερες ευχές της

Η Μαρία Αναστασοπούλου τις τελευταίες ημέρες κάνει μία περιοδεία στην Ελλάδα για εκπομπές από την επαρχία με το έτερο ραδιοφωνικό της ήμισυ στον ΣΚΑΙ, τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι και ο σύντροφός της.

Ενδιάμεσα ωστόσο των εκπομπών βρέθηκε για ένα διήμερο στην Πάρο και εκεί συναντήθηκε στην παραλία με την Μάρα Ζαχαρέα. Με τα μπικίνι τους και οι δύο μας χάρισαν μία τρυφερή και φωτογραφία, όπου η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του δελτίου του Star, της έδωσε διπλές ευχές.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και το τρέιλερ της εκπομπής

Πριν από λίγες ημέρες, ο ΑΝΤ1 καλωσόρισε στο δυναμικό του την Μαρία Αναστασοπούλου με θερμά λόγια:

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.

Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη».

Μετά από τις μίνι διακοπές στις Κυκλάδες, η Μαρία θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα της εκπομπής στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα θα δούμε και το τελικό τρέιλερ της εκπομπής.

Στο teaser που ήδη έχει κυκλοφορήσει είχαμε δει ένα μικρό λογοπαίγνιο με μία φωνή να ακούγεται στο βάθος και να λέει στον Γιώργο Παπαδάκη:

«Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις». Η εξέλιξη του video θα έχει μάλλον και την δική της συμμετοχή, για να δούμε τελικά αν η Μαρία έρχεται στο κανάλι με…άγριες διαθέσεις.

TAGS: μάρα ζαχαρέαΜαρία Αναστασοπούλου