Ο Ματίας Πογκμπά εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του αδερφού του Πολ με ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media

Με νέο βίντεο στα social media επιτέθηκε ο Ματίας Πογκμπά στον αδελφό του και σταρ της Γιουβέντους, Πολ, καταγγέλλοντας πως ο γάλλος διεθνής έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε μάγια, ενώ υποστήριξε πως κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Ματίας συνεχίζει να βγάζει στη φόρα αποκαλύψεις για τον ποδοσφαιριστή της Γηραιάς Κυρίας, με το σίριαλ στην οικογένεια Πογκμπά να φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο αδερφός του Πολ Πογκμπά:

«Παρατηρώ ότι πολλοί άνθρωποι και μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη αποφασίσει ότι τα λόγια του Πολ είναι η απόλυτη αλήθεια χωρίς καν να τα ελέγξουν. Ναι, το ξέρω, κάποιοι γελούν με την αλήθεια, λόγω του ότι είναι φανατικοί με τον Μεγάλο Πολ Πογκμπά, και για άλλους υπάρχει μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει σημασία. Εκεί πραγματικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την εκούσια τύφλωση.

Όσα λέει ο Πολ έχουν σκοπό να σπιλώσουν με λάσπη το όνομά μου. Ο κόσμος θυμώνει και με κατηγορεί για προδοσία χωρίς να ξέρει τίποτα. Εάν ο μεγάλος αδερφός αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια επειδή κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του ή την ελευθερία του λόγω του ότι ο μικρός αδερφός τον θέλει είτε νεκρό είτε στη φυλακή, τότε ο μικρός δεν είναι που έχει προδώσει τον μεγάλο αδερφό; Ή είναι λιγότερο σοβαρό, επειδή είναι ένας σταρ κι εγώ ένας κανονικός άνθρωπος και εγώ θα πρέπει να πεθάνω στη σιωπή; Φυσικά σε κάποιους θα άρεσε, αλλά συγγνώμη, δεν συμφωνώ. Κάντε το αν θέλετε, αλλά εγώ δεν το θέλω.

Ο μόνος τρόπος να επιβιώσω είναι να αποκαλύψω τα ψέματά του και την απάτη του. Γι’ αυτό αποκάλυψα τη μαγεία του, γιατί αυτό που έχει σημασία εδώ δεν είναι αν έπιασε ή όχι ή αν το πιστεύεις ή όχι, αλλά δείχνει την κακία του ατόμου, επειδή αυτές οι πρακτικές είναι για να κάνεις κακά πράγματα, στόχος είναι να βλάψουν.

Λοιπόν, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, παλεύω για τη ζωή μου και εκείνη της οικογένειάς μου. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια οικογένεια που πονάει και κινδυνεύει εξαιτίας του αδερφού μου, που λόγω χρημάτων και δόξας έχει χάσει την έννοια της πραγματικότητας.

Ο Πολ αρνήθηκε ότι καταφεύγει σε μάγους. Γιατί λοιπόν στους ερευνητές το παραδέχτηκε; Ο Πογκμπά είπε στην Αστυνομία…