Ο Μιχάλης Αεράκης υποδύεται τον παπά – Μιχάλη στον Σασμό. Ο ηθοποιός έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του και σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιέγραψε μερικές περίεργες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, από τους τηλεθεατές.

Όπως είπε, ο κόσμος ξαφνιάζεται όταν στον δρόμο τον βλέπει χωρίς τα ράσα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μέσα από το Instagram του έχουν ζητήσει να κάνει εξομολογήσεις ή να ιερουργήσει σε εκκλησία.

  • Διαβάστε επίσης: Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτό από τον «Σασμό»

«Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις»

«Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε «που είναι τα ράσα;». Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους. Μέσα από το Instagram μου έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά», είπε χαρακτηριστικά στο Secret.

Επίσης, μίλησε για τους ιερείς στη χώρα και ειδικότερα, στην Κρήτη όπου και ζει μόνιμα.

«Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο «ράσο». Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα. Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το «Δι’ ευχών» που λένε την Κυριακή», σημείωσε.

TAGS: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣΣΑΣΜΟΣ