Αν νομίζατε οτι η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent ήταν η πιο απρόσμενη συνεργασία που θα γνώριζε η Ελλάδα, κάνετε λάθος.

Υπάρχει μία άλλη που είχε προαναγγελθεί κιόλας και η οποία ξεπερνάει την συναυλία που έγινε στο ΟΑΚΑ, πριν από μερικές εβδομάδες.

  • Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent αποθεώθηκαν από 50.000 θεατές – Όλα όσα συνέβησαν στην ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Σταμάτη Γονίδη, με τον γιο του θρυλικού Bob Marley, Julian, με το τραγούδι να έχει τίτλο «Μόνος Μου Μπορώ» και να έχει καλοκαιρινά vibes, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο video clip.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σταμάτης Γονίδης είχε αποκαλύψει την συνεργασία αυτή, λέγοντας: «Ναι είναι μία πρόταση που μου έχει γίνει από τον παραγωγό μου, τον Ανδρέα τον Γιατράκο, ο οποίος έχει επαφή, επικοινωνία και φιλία με τον παραγωγό του Marley. Να πούμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Το άκουσα, έγραψα και τους ελληνικούς στοίχους για να συμβαδίζει με αυτά που έχουν γράψει. Και όπου να’ ναι θα μπούμε στο στούντιο», είπε χαρακτηριστικά».

Δείτε το βίντεο

TAGS: 50 centΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣΣταμάτης Γονίδης