Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις πιο σταθερές αξίες στην ψυχαγωγία και έχει φέρει εις πέρας πολλά διαφορετικά προγράμματα στα 30 χρόνια που ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» καλησπερίζει τα Σαββατοκύριακα τους τηλεθεατές. Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που δέχτηκε φέτος από άλλους σταθμούς.

  • Διαβάστε επίσης: «Κακούργα μου τον έφαγες»: Γερμανού και Μελέτη σφάζονται για τα μάτια ενός άνδρα

«Ενοχλούμαι πάρα πολύ…»

«Χτύπησες πολύ ευαίσθητο σημείο, γιατί ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν βλέπω ορισμένους που ενώ έχουν ένα ενεργό συμβόλαιο, διαφημίζουν τις προτάσεις που δέχονται. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και να δημοσιοποιούνται όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει εγώ δηλαδή να πω στον ALPHA «δείτε με και καμαρώστε τι καλή παρουσιάστρια έχετε;» Ξέρει σίγουρα το κανάλι αν έχει καλή παρουσιάστρια.

Μήπως περιμένει για να με έχει ευχαριστημένη να δει αν με ζήτησαν από την Πέργαμο; Και τι με αυτό; Θα τους κάνω να ζηλέψουν; Μα τι είναι τα κανάλια; Γκόμενοι; Να ζηλέψει ο Κώστας που με θέλει και ο Αντρέας; Αυτά είναι σαχλαμάρες.

Δεν θα σου απαντήσω επομένως πόσες προτάσεις είχα γιατί το θεωρώ σαχλό, άκομψο και ανέντιμο να διαφημίζω τις προτάσεις μου. Προτιμώ να τηρώ σιγήν ιχθύος μέχρι να φτάσει η ώρα να δημοσιοποιήσω κάτι που είναι ανακοινώσιμο» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

TAGS: ναταλία γερμανού