«Η κυβέρνηση έκανε πράξη τις υποσχέσεις της. Με μέθοδο και αποφασιστικότητα αντιμετώπισε όλα τα εμπόδια ώστε να ξεκινήσει στο Ελληνικό, η μεγαλύτερη πολεοδομική παρέμβαση στην Ευρώπη»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για κοινωνικούς λαχανόκηπους στο Ελληνικό, λες και οι πολίτες έχουν ξεχάσει, έφθασε σήμερα να καταγγέλλει καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου!» σχολιάζει η ΝΔ απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα σημερινά εγκαίνια παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έκανε πράξη τις υποσχέσεις της

«Η κυβέρνηση έκανε πράξη τις υποσχέσεις της. Με μέθοδο και αποφασιστικότητα αντιμετώπισε όλα τα εμπόδια ώστε να ξεκινήσει στο Ελληνικό, η μεγαλύτερη πολεοδομική παρέμβαση στην Ευρώπη, προς όφελος όλων των πολιτών» προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

  • Διαβάστε επίσης ΑΠΕ: Πυρά ΣΥΡΙΖΑ και Ανδρουλάκη κατά της κυβέρνησης για ρουσφέτια
  • Διαβάστε επίσης Μητσοτάκης: Και στο Ελληνικό «το είπαμε και το κάναμε»

Μιλούσε για κοινωνικούς λαχανόκηπους

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ – απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για κοινωνικούς λαχανόκηπους στο Ελληνικό, λες και οι πολίτες έχουν ξεχάσει, έφθασε σήμερα να καταγγέλλει καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου! Η κυβέρνηση έκανε πράξη τις υποσχέσεις της. Με μέθοδο και αποφασιστικότητα αντιμετώπισε όλα τα εμπόδια ώστε να ξεκινήσει στο Ελληνικό, η μεγαλύτερη πολεοδομική παρέμβαση στην Ευρώπη, προς όφελος όλων των πολιτών».

Πήγε την εξαπάτηση σε άλλο επίπεδο

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για δεύτερη φιέστα μετά από εκείνη του 2021 τονίζοντας ότι η επένδυση έχει βαλτώσει με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικότερα η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για την επένδυση στο Ελληνικό σε άλλο επίπεδο.

»Πρώτα εξαπάτησε τους πολίτες όταν έλεγε προεκλογικά ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησής του. Τρία χρόνια μετά, ο κ. Μητσοτάκης κάνει σήμερα εγκαίνια – για δεύτερη φορά – της επένδυσης που ΘΑ ξεκινούσε το 2019 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

»Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεμπλοκάρει το έργο και είχε διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την βιώσιμη υλοποίηση του.

Αφήνει το στίγμα της

»Σήμερα εμφανίζεται δεύτερη φορά μετά την…