Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί απόψε (12/8) και είναι η τελευταία του φετινού καλοκαιριού.

Σχηματίζεται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με την συμμετοχή της Αφροδίτης, του Άρη, του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για ραγδαίες εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά του καθενός, όσο και στα ερωτικά. Όπως τονίζει, ο γνωστός αστρολόγος, η καθημερινότητα θα είναι έντονη και οι ψυχαγωγικές παρορμήσεις πολύ δυνατές.  Οι συνέπειες επίσης, αυτής της Πανσελήνου θα βγουν κυρίως στο τέλος Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη.

  • Διαβάστε επίσης: Άσχημα μαντάτα: 18 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την Ελλάδα το 2023

Ακολουθούν οι προβλέψεις και οι συμβουλές που δίνει στο oroskopos.gr.

Κριός

Η εβδομάδα της Πανσελήνου   δοκιμάζει την αντοχή σας και σας υποχρεώνει να συμπεριφερθείτε συνετά στις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν και να διαχωριστείτε προνοητικά τα χρήματα ή οτιδήποτε άλλο προκύψει. Γεγονότα δεν θα λείψουν στο σπίτι ή στην εργασία. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Κινηθείτε οργανωμένα σε μετακινήσεις ή καλοκαιρινές διακοπές, φανείτε επιμελείς σε έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε τυχόν προβλήματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων. Αισθηματικά θα υπάρξει μια περιστασιακή κρίση στην διάρκεια της οποίας θα πρέπει να φανείτε συγκαταβατικοί.

Ταύρος

Καλό είναι  να προσπαθήσετε αυτήν την εβδομάδα της Πανσελήνου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, τις κακοτοπιές και την εμπλοκή σε περιττά σχόλια και επικρίσεις. Φρενάρετε τις περιττές και κουραστικές σας δραστηριότητες, ελέγχετε τα νώτα σας και προνοήστε για αναταράξεις συναισθηματικής και επαγγελματικής συνεργασίας. Γεγονότα θα σας απασχολήσουν ενώ θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε σχέδια ή να αλλάξετε προτεραιότητες. Συναισθηματικά θα περάσετε μερικές δοκιμασίες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Ερωτικά αμφιταλαντεύεστε για το πόσο πρέπει να ακολουθήσετε μια διαδρομή ή να περιοριστείτε σε παλιές συνήθειες. Οικονομικά αποφύγετε σπατάλες.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αυτή θα επιβαρύνει λίγο την ψυχολογική σας κατάσταση μαζί και την οικονομική….