Το μαύρο εσώρουχο που φορούσε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια  της περιβόητης… άγριας βραδιάς του στο Λας Βέγκας βγάζει σε δημοπρασία η πρώην στρίπερ Κάρι Ράιχερτ, η οποία φέρεται να συνόδευε τον Βρετανό πρίγκιπα στα πάρτι του στην Αμερική.

Με την αφορμή της 10ης επετείου του θρυλικού πάρτι στο Βέγκας, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο πρίγκιπας Χάρι, η Κάρι Ράιχερτ δημοπρατεί το εσώρουχό του μαζί με το φόρεμα αλλά και τα εσώρουχα που φορούσε η ίδια την επίμαχη βραδιά αναφέρει η Mirror. 

Χάρι

Κάρι Ράιχερτ/ SplashNews.com

Η 43χρονη πρώην χορεύτρια υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε μια σουίτα ξενοδοχείου μαζί με τον πρίγκιπα, όταν εκείνος αποφάσισε μην αφήσει πάνω του ούτε φύλλο συκής. Στη συνέχεια, ο γυμνός Χάρι φωτογραφήθηκε μαζί με μια άλλη γυναίκα σε φωτογραφίες που διέρρευσαν και έγιναν πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Η Ράιχερτ αποφάσισε να… κατασχέσει το εσώρουχο. 

Η στριπτιζέζ βγάζει τώρα σε δημοπρασία το «πριγκιπικό εσώρουχο», εκτιμώντας πως η αξία του φθάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Hustler Club του Λάρι Φλιντ, ένα κλαμπ από το οποίο θρυλείται ότι πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λας Βέγκας.

Η 43χρονη δηλώνει ότι θέλει το μαύρο εσώρουχο να είναι μια υπενθύμιση «του παλιού Χάρι που είχε πλάκα», πριν γίνει «βαρετός»

Πηγή: skai.gr