Πως να οργανώσετε το backpack των διακοπών σας

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που περιμένατε τόσο καιρό, η στιγμή της αναχώρησης για το ταξίδι των ονείρων σας, το ταξίδι που σκοπό έχει να σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και το ταξίδι που θα σας επιτρέψει να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που μένει; Μα φυσικά να φτιάξετε το backpack σας! Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε παρακάτω θα βρείτε τις πιο χρήσιμες συμβουλές οργάνωσης που θα σας βοηθήσουν να το ετοιμάστε σε χρόνο ρεκόρ!

Κάντε μια λίστα

Σίγουρα δεν μπορείτε να ξεκινήσετε να γεμίζετε τα σακίδια πλάτης σας χωρίς να ξέρετε τι πρέπει να τοποθετήσετε μέσα καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην χωρέσουν ούτε τα μισά από τα πράγματα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Ξεκινήστε φτιάχνοντας μια λίστα με τα απαραίτητα και φροντίστε να είστε ολιγαρκείς καθώς στις διακοπές σπανίως φοράτε όλα τα ρούχα τα οποία υπάρχουν στην βαλίτσα σας. Μια καλή ιδέα είναι να προσπαθήσετε να φτιάξετε συγκεκριμένα outfits για κάθε μέρα των διακοπών σας και να πάρετε μαζί σας 1-2 extra μπλουζάκια ώστε να αποφύγετε τα περιττά ρούχα αλλά να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που προκύψει μια αναπάντεχη έξοδος.

Προμηθευτείτε θήκες οργάνωσης

Μια εξαιρετικά πρακτική λύση που θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε οργανωμένα τα αξεσουάρ και τα μικρότερα αντικείμενα μέσα στο backpack σας είναι οι θήκες οργάνωσης. Προμηθευτείτε διάφανες θήκες για τα εσώρουχα, τα κοσμήματα, τα καλλυντικά ή τις κάλτσες σας και οργανώστε όλα τα αντικείμενά σας ούτως ώστε να μην τα ψάχνετε πανικόβλητοι κάθε φορά που τα χρειάζεστε αλλά και να τα διατηρείτε προστατευμένα από την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Οι θήκες οργάνωσης είναι πολύ οικονομικές και μπορείτε στην συνέχεια να τις τοποθετήσετε στην ντουλάπα σας.

Προτιμήστε μικρές συσκευασίες

Ένα backpack όσο μεγάλο και αν είναι διαθέτει περιορισμένο χώρο για αυτό πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα! Θα σας συμβουλεύαμε να επιλέξετε travel size συσκευασίες σε καλλυντικά, κρέμες προσώπου ή σώματος, αρώματα και σαμπουάν καθώς θα σας εξοικονομήσουν σημαντικό χώρο, ενώ μπορείτε να τα καταναλώσετε ευκολότερα κατά την διάρκεια του ταξιδιού και να εξασφαλίσετε ακόμη περισσότερο ελεύθερο χώρο στην βαλίτσα σας κατά την επιστροφή σας. Μια επίσης έξυπνη ιδέα θα ήταν να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα μέσα στις τσάντες χιαστί που θα πάρετε μαζί σας στο ταξίδι και να τις βάλετε στην συνέχεια στο backpack σας.