«Μετά τον κ. Ρουσόπουλο που δήλωσε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι είναι θετικός στην αλλαγή της τροπολογίας για την ΑΔΑΕ»

Στο μικροσκόπιο της Κουμουνδούρου βρίσκεται η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και φυσικά και η κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα γαλάζιου βουλευτή για τις υποκλοπές.

Κάνουν την ενοχή να μην κρύβεται

Στον ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι φυσικό σκανάρουν κάθε τοποθέτηση και φυσικά αναζητούν και καταγράφουν -για ευνόητους λόγους- τις διαφοροποιήσεις γαλάζιων βουλευτών οι οποίοι ουσιαστικά δεν πείθονται από την επιχειρηματολογία του μεγάρου Μαξίμου, του πρωθυπουργού και των στενών συνεργατών του για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη.

  • Διαβάστε επίσης Βουλή: Ψηφίστηκε η εξεταστική για τις παρακολουθήσεις από το 2016 – Με 142 «ναι», «παρών» από τη ΝΔ
  • Διαβάστε επίσης Εισαγγελική έρευνα για δημοσίευση απόρρητων εγγράφων της ΕΥΠ

Σε σχόλιό τους πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι «μετά τον κ. Ρουσόπουλο που δήλωσε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι είναι θετικός στην αλλαγή της τροπολογίας για την ΑΔΑΕ, την τροπολογία της ντροπής και της συσκότισης που δεν επιτρέπει στους πολίτες να ενημερώνονται εφόσον έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους».

Οι ίδιες κομματικές πηγές σχολιάζουν ότι «ένας- ένας οι βουλευτές της ΝΔ αρχίζουν και μιλάνε και κάνουν την ενοχή του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων να μην κρύβεται με τίποτα».

Φοβάται μην βγουν στην φόρα και άλλα ονόματα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «όσο ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να καταργήσει την συγκεκριμένη τροπολογία, που ο ίδιος έφερε και του το ζητάμε εδώ και ένα μήνα, τόσο θα αποδεικνύει ότι δεν θέλει καμία διαλεύκανση και ότι φοβάται να μην βγουν στην φορά και άλλα ονόματα».

Σημειώνεται ότι χτες βράδυ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο Kontra δήλωσε με νόημα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη ότι «δεν μπορεί να μην έχω το δικαίωμα να μάθω γιατί παρακολουθούμαι».

Αποστάσεις από Γεραπετρίτη

Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης πήρε σαφείς αποστάσεις και από τις δηλώσεις Γεραπετρίτη ότι κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο παρακολουθούνταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, λέγοντας ότι «εγώ εδώ απόψε δεν…