Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να δείξουν πως τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα ήταν μία κακή παρένθεση. Τι είπε για τον Κάρλος Κορμπεράν…

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στα όσα θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με τα ματς με τη Μακάμπι, για τα οποία τόνισε πως οι παίκτες των Πειραιωτών θέλουν να δείξουν ότι ήταν μία κακή παρένθεση ενώ σχολίασε και την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν.

Διαβάστε επίσης – Κορμπεράν: «Θέλω να βλέπω επίθεση και ευκαιρίες για 90 λεπτά»

Όσα είπε ο Σωκράτης:

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν: «Θα πρέπει να τα κάνει όλα διαφορετικά η ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε πολύ άσχημα. Το δεύτερο ματς ήταν ντροπιαστικό για εμάς. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτό ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και ειδικότερα το δεύτερο».

Για το νέο προπονητή και το αν έχει περάσει κάποια νέα συστήματα στο παιχνίδι του: «Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για έναν άνθρωπο που έχει έρθει 3-4 μέρες. Πάντως προσπάθησε να περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας για το αυριανό ματς και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι για τη Σλόβαν».

Για το αν βλέπει κάποια διαφορετικά πράγματα σε σχέση με πριν: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι διαφορετικά από τον προηγούμενο προπονητή. Είναι λογικό. Δεν λέω αν είναι καλύτερα τώρα ή χειρότερα, όμως είναι λογικό η κάθε νοοτροπία να είναι διαφορετική. Είναι κάποια νέα στοιχεία που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να τον βοηθήσουμε και να περάσουμε σε αυτή την επόμενη φάση πιο γρήγορα».

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να περιμένει έναν Ολυμπιακό που θα είναι πεινασμένος από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90 και που θα παλέψει για τη νίκη. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να δείξουμε και στον νέο προπονητή, αλλά και στον κόσμο και στους εαυτούς μας ότι αυτό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι δεν θα…