Τον Νοέμβριο του 2021 ο Τάσος Ξιαρχό αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο ίδιος, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο χλεύαζε μία κοπέλα για τα κιλά της.

Δέκα μήνες μετά, ο χορογράφος με αφορμή τον Πάνο Αργιανίδη, που απειλούσε να αυτοκτονήσει στα ΕΛ.ΤΑ Κρυονερίου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι η δημόσια κατακραυγή τον ανάγκασε να κάνει την απόπειρα.

  • Διαβάστε επίσης: Πάνος Αργιανίδης: Ο μάνατζερ ράγκμπι, η μάχη με τον καρκίνο και η απόπειρα αυτοκτονίας

«Είναι κάτι πολύ περίεργο και προσωπικό και αν δεν το έχεις βιώσει – είτε έχει δίκιο ή άδικο – να φτάνεις στο τέλμα είναι πολύ σκληρό. Την έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, ευτυχώς δεν πέτυχε, απέτυχε. Οποιοσδήποτε κάνει αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα δεν υπάρχει ζωή», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μπορείς να ζήσεις φανταστικά και να το έχεις ως παράδειγμα προς αποφυγή. Αν σκέφτεσαι να το κάνεις, να σκέφτεσαι ότι όταν πεθαίνουμε αφήνουμε πίσω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε. Έτσι είχε γίνει και σε μένα. Δεν απαντούσα στους δικούς μου, ενώ πάντα απαντάω. Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας».

«Τώρα που το σκέφτομαι είναι σίγουρα λάθος, ένα λάθος που μου έδωσε πολλά καλώς ή κακώς. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, πόσο μάλλον τους άλλους. Ήταν δύσκολο να βρω δουλειά μετά, αλλά πάντα τα κουμαντάρω. Δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Το κουβαλάω, πάντα θα το κουβαλάω», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

TAGS: Τάσος Ξιαρχο