Πρόκειται για αρρώστια λέει ο ίδιος

Μια μητέρα από το Τέξας μολύνθηκε με σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, αφού ένας επιστάτης στα γραφεία που εργαζόταν, φέρεται να ούρησε στο μπουκάλι του νερού της.

Η μητέρα δύο παιδιών, από το Χιούστον, έπαθε σοκ όταν το κατάλαβε.

  • Διαβάστε επίσης: Αυξάνονται τα περιστατικά σύφιλης και βλεννόρροιας

Πώς το κατάλαβε η γυναίκα

Η μητέρα δύο παιδιών από το Χιούστον, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, ανακάλυψε τα τρομακτικά γεγονότα μετά την εγκατάσταση μιας κατασκοπευτικής κάμερας στο γραφείο της.

Ο επιστάτης, Lucio Diaz, 50 ετών, φέρεται να έχωσε τα γεννητικά του όργανα στο νερό της περίπου «μέχρι τη μέση» πριν «γείρει το μπουκάλι προς τα πίσω και ουσιαστικά ξεπλύνει το πέος του στο νερό μου», δήλωσε η γυναίκα, σύμφωνα με την DailyMail.

Ένας γιατρός για τον οποίο εργαζόταν το θύμα έκανε ανάλυση ούρων στο νερό, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της γυναίκας. Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν ο επιστάτης.

«Αυτό το άτομο είναι ένας άρρωστος άνθρωπος», είπε. Έντεκα ακόμη άτομα έχουν ζητήσει να εξεταστούν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η γυναίκα δήλωσε: «Θέλω αυτό να φτάσει σε δίκη. Θέλω να αποκαλυφθεί αυτό που είναι και θέλω να πληρώσει για όσα μου έκανε και στη συνέχεια να απελαθεί».

Παραδέχτηκε την πράξη του

Εκείνη παρέδωσε το βίντεο και τα δύο μπουκάλια νερού στην αστυνομία την επόμενη ημέρα και όταν οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με τον Diaz, εκείνος ομολόγησε, ισχυριζόμενος ότι το έκανε από «κακόβουλη πρόθεση» και ότι επρόκειτο για «αρρώστια», αναφέρει το έγγραφο.

Ο Diaz είπε στην αστυνομία ότι είχε κάνει κάτι παρόμοιο σε μια προηγούμενη δουλειά όπου είχε εργαστεί για οκτώ μήνες. Είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πόσες φορές το είχε κάνει αυτό στο παρελθόν και ότι δεν γνώριζε ότι είχε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Ο επιστάτης  βρίσκεται επί του παρόντος υπό την επιτήρηση της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων, ενώ ελέγχεται η μεταναστευτική του κατάσταση και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για άσεμνη επίθεση και επίθεση με φονικό όπλο. Και οι δύο κατηγορίες σχετίζονται με το ίδιο θύμα.