Την Πέμπτη, ο Δίας αλλάζει ζώδια ενώ βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια σπάνια κίνηση που φέρνει τον πλανήτη της αφθονίας από ένα ζώδιο της φωτιάς σε ένα ζώδιο του νερού, μπορεί να νιώσουμε κουρασμένοι και άτονοι.

Ο Δίας βρισκόταν ξανά στους Ιχθύς από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι θέματα από το παρελθόν (από την άνοιξη και το καλοκαίρι) θα μπορούσαν να επιστρέψουν. Αυτή τη φορά, ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθύς μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, φέρνοντας ευκαιρίες για αφθονία στον τομέα των σχέσεων, της πνευματικότητας και της τέχνης.

Ο ανάδρομος Άρης φτάνει αυτό το Σαββατοκύριακο, και είναι ο πιο σημαντικός ανάδρομος. Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου, ο ανάδρομος Άρης θα μας κάνει να κοιτάξουμε πέρα ​​από το προφανές.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά, πάρε τα πράγματα με αργούς ρυθμούς, μη βιάζεσαι, να σκέφτασαι τα λόγια και τις πράξεις σου.

Κριός

Κάνε υπομονή με τον εαυτό σου. Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε σημαντικές αρχές και τέλος.

Αν και είναι δύσκολο για σένα να επιβραδύνεις, το να δώσεις στον εαυτό σου έξτρα χρόνο για μια βαθιά ενδοσκόπηση μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να ευθυγραμμιστείς με όλα όσα θα προκύψουν τους επόμενους μήνες.

Ταύρος
Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις νέους δρόμους στις σχέσεις σου. Από τώρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους. Βγες και να συναναστρέψου. Ο Δίας στους Ιχθύς θα σου φέρει περισσότερες ευκαιρίες να συναντήσεις ανθρώπους θα πιστεύετε στα ίδια πράγματα, έχετε την ίδια φιλοσοφία και βλέπετε τη ζωή με την ίδια οπτική.

Δίδυμοι
Νέα πράγματα έρχονται αυτή την εβδομάδα. Να είσαι πολύ προσεκτική αν πρόκειται να δεσμευθείς σε μακροπρόθεσμα projects, καθώς είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο αν ξεκινήσεις αυτή την εβδομάδα.

Έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά για μια πρόταση από το παρελθόν που επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα είναι μία τέλεια ευκαιρία για να συντονιστείς με τη διαίσθησή σου. Η έκλειψη θα μπορούσε να σου αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με νέα ενδιαφέροντα που αναζητάς εδώ και καιρό. Κάτι που δοκιμάζεις μόνο ως χόμπι τώρα θα…