Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει το Μαρούσι με την παράνομη εναπόθεση μπαζών σε κοινόχρηστους χώρους και ο Δήμος Αμαρουσίου μοιράζει πρόστιμα στους ασυνείδητους που μολύνουν την πόλη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά σε επιβολή προστίμων 1.000 € για τις περιπτώσεις που παρατηρείται παραβατική συμπεριφορά όσο αφορά τη ρίψη μπάζων και ογκωδών αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους στο Μαρούσι.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου που αρνούνται να σεβαστούν τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου, αδιαφορούν κατά συνέπεια για τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή αναφέρει ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος επισημαίνει πως ήδη επιβάλλονται πρόστιμα για τις περιπτώσεις που διαπιστώνεται παραβατική συμπεριφορά.

Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Εγκληματικά φαινόμενα απειλούν την ασφάλεια των δημοτών»

Η αντιπυρική περίοδος απαιτεί να είμαστε όλοι διπλά υπεύθυνοι και προσεκτικοί τονίζει ο Δήμαρχος και όλοι όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό και θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον, θα βρίσκονται αντιμέτωποι με όλες τις νόμιμες κυρώσεις.

Η δημοτική Αρχή, έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει πως θα λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατεύσει την ασφάλεια και την υγιεινή στο Μαρούσι και τα πρόστιμα φαντάζουν αναγκαίο κακό πλέον.