Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα επισκέφτηκε σήμερα τη δομή διανομής του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους στο Ίλιον και μαζί με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο μοίρασαν συμβολικά τρόφιμα.

Τρόφιμα σε ωφελούμενους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Ιλίου μοίρασαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, η οποία επισκέφθηκε για τον σκοπό αυτό τη Δομή διανομής του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ιλίου έκανε λόγο για συμβολική επίσκεψη, χαρακτήρισε σημαντικό κάθε πρόγραμμα που υλοποιείται σε επίπεδο Δήμων με στόχο την ανακούφιση της φτώχειας και την κοινωνική ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα. Συρεγγέλα για την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει συνολικά τέτοια θέματα.

Παρόντες στη διανομή ήταν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νίκη Βομπιράκη, Άρης Τσιμόγιαννης, Γιώργος Φραγκάκης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ευλαλία Γκιώνη, Ιωάννης Βέργος, Φώτης Μαρκόπουλος, ο Γ.Γ. του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης, καθώς επίσης υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).