Οσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Τζένιφερ Σίμπελ Νιούσομ – σύζυγος του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ

Με λυγμούς περιέγραψε στο δικαστήριο η Τζένιφερ Σίμπελ Νιούσομ – σύζυγος του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ τα «παραμορφωμένα» και «σαν ψάρι» γεννητικά όργανα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη του κινηματογραφικού παραγωγού.

«Στέκομαι όρθια. Αντιστέκομαι», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Φρίκη. Τρέμω. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Είμαι απλώς μια φουσκωτή κούκλα που προσπαθεί να αυνανιστεί πάνω της», εξιστορώντας πως ο κινηματογραφικός παραγωγός φέρεται να τη βίασε το 2005 στο ξενοδοχείο Peninsula στο Μπέβερλι Χιλς.

  • Διαβάστε επίσης: Πιθανό να… αφεθεί ελεύθερος, μετά τις κατηγορίες για βιασμούς

Περιγράφοντας τη σωματική διάπλαση του η γυναίκα λέει: «Πολλοί μώλωπες, σημάδια, κίτρινα και πράσινα, πολλές ραγάδες στην κοιλιά του, καθόλου γυμνασμένος. Φαινόταν απερίτμητος και παράξενος, το μόριό του έμοιαζε με ψάρι και οι όρχεις του ήταν παραμορφωμένοι… Πολύ δέρμα εκεί κάτω».

Η Σίμπελ Νιούσομ, πρώην ηθοποιός, είναι η τέταρτη γυναίκα που κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση στη δίκη του στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Γουαϊνστάιν – ο οποίος εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης 23 ετών για βιασμό και σεξουαλική επίθεση στη Νέα Υόρκη – αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις γυναίκες στο Λος Άντζελες μεταξύ 2004 και 2013.

Ήθελε να γίνει ηθοποιός

Η 48χρονη σήμερα Νιούσαμ, δήλωσε ότι συμφώνησε να συναντήσει τον Γουάινσταϊν στη σουίτα του ξενοδοχείου του για να συζητήσουν ένα κινηματογραφικό σχέδιο.

Μόλις όμως έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο, η Νιούσομ είπε ότι έβγαλε το κοστούμι του και φόρεσε μια ρόμπα. Στη συνέχεια άρχισε να τη «χειραγωγεί» και να την «απειλεί», ενώ ανέφερε τα ονόματα διαφόρων ηθοποιών.

Είπε ότι ο Γουάινσταϊν διείσδυσε στα απόκρυφα μέρη της με τα δάχτυλά του και στη συνέχεια με το «παραμορφωμένο» πέος του.

Ήταν τόσο αηδιαστικό

Η Νιούσομ με δάκρυα στα μάτια συνέχισε: «Ξέρει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ξέρει ότι αυτό δεν είναι συναίνεση», προσθέτοντας ότι στην αρχή δεν είχε στύση.

Στη συνέχεια περιέγραψε με ανατριχιαστικές…