Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε τα σετ περιποίησης προσώπου. Ο πρώτος είναι ότι η κάθε εταιρεία σχεδιάζει τα προϊόντα της ώστε να αλληλεπιδρούν καλά μεταξύ τους, ενισχύοντας το ένα τη δράση του άλλου. Έπειτα, όταν έχουμε στη διάθεσή μας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουμε πιστά το τελετουργικό περιποίησης, φροντίζοντας τον εαυτό μας όπως του αξίζει. Και φυσικά, ένα σετ κοστίζει πάντα λιγότερο από ό,τι αν αγοράζαμε το κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Το τελευταίο ισχύει ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που επιλέξουμε για τις αγορές μας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το SHOPFLIX.gr, όπου πέρα από τις σταθερά συμφέρουσες τιμές και την τεράστια ποικιλία σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, αυτή την περίοδο βρίσκουμε και εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%.

Άλλος ένας λόγος που μας κάνει να το επιλέγουμε για τις αγορές μας, είναι το γεγονός ότι είναι πάντα συνεπές στην ημερομηνία παράδοσης που εμφανίζει κατά την παραγγελία, ώστε να ξέρουμε πως ό,τι και αν παραγγείλουμε θα φτάσει στην πόρτα μας εγκαίρως, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είμαστε. Και με τη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ακόμη και αν τα προϊόντα που βάλαμε στο καλάθι μας προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα, θα φτάσουν ταυτόχρονα, διευκολύνοντάς μας ακόμη περισσότερο.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις κι εσύ για ένα σετ περιποίησης προσώπου που θα καταπολεμήσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ξέρουμε πού να κοιτάξεις. Για την ακρίβεια, έχουμε και ορισμένες προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Σετ Περιποίησης Apivita Queen Bee Rich Texture Cream 50ml & Premium Face Roller

Αν εξακολουθείς να μην έχεις δοκιμάσει τη μαγεία του face roller, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Άλλωστε, στην προκειμένη περίπτωση θα το παραλάβεις ως δώρο, μαζί με την Queen Bee Rich Texture Cream της Apivita, που είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες.

Εφαρμόζοντας την πλούσια, βελούδινη κρέμα και χρησιμοποιώντας έπειτα το roller, θα τη βοηθήσεις να εισχωρήσει πιο αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σου. Η ίδια η εξαιρετική σύνθεση της Apivita, που στηρίζεται σε φυσικά συστατικά όπως ο βασιλικός πολτός, θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει σε βάθος το πρόσωπό σου, χαρίζοντάς του πιο νεανική όψη και κρατώντας μακριά τα σημάδια του χρόνου.

Αγόρασέ το από 45,90€.